Kvalitet

Kvalitet

Service kvalitet

God service er et parameter, som vi vægter særdeles højt. Det er af stor betydning for HB Kødgros ApS, at vi yder en skræddersyet service over for alle vores kunder, således at disse føler sig værdsat. Det er bl.a. også derfor, at vi selv distribuerer alle vores produkter ud til vores kunder, således at kunderne og chaufførerne opbygger en gensidig tillid til hinanden, som bidrager til tætte kunderelationer. I øvrigt bliver alle vores leverancer udført af kvalificerede og uddannede medarbejdere med stor erfaring.

Endvidere står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe vores kunder, når dette er nødvendigt. Intet problem er for småt til, at vi ikke vil tage os seriøst af dette og forsøge, at løse dette i samspil med kunden

Vi har været på kursus i klimaregnskab og blev i den forbindelse interviewet af fødevaremagasinet. Læs mere her

Produkt kvalitet

Produktkvalitet er et vigtigt konkurrenceparameter for HB Kødgros ApS. Vi forsøger efter bedste evne at optimere vores processer, i henhold til produktkvalitet, således at vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder det alternativ, som opfylder deres behov.

Vi udvælger nøje vores leverandører, således at vi er sikre på at handle med de dygtigste aktører på markedet. Dette skal være med til, at sikre vores høje fokus på kvalitetsprodukter.

Vi tjekker nøjsomligt de varer, som bliver indkøbt, således at eventuelle fejl eller mangler ved produktet bliver opdaget inden produktet ender hos kunden.

Endeligt har vi dagligt kvalitetskontrol med de produkter vi selv producerer, således at vi med god samvittighed kan komme ud til vores kunder og levere et produkt, som lever op til deres forventninger.