Profil

Profil

HB Kødgros er en kød-engros virksomhed, beliggende i Kastrup, med egne moderne produktions- samt lagerfaciliteter. Vores kunder er hovedsageligt en del af foodservice-sektoren i Danmark.

Vores værdier er bygget op omkring begreberne ordentlighed, tillid samt faglig stolthed. Disse værdier fungerer, som ledestjerner i forhold til, hvordan vi bestræber os på at drive vores forretning.

Vi har via to opkøb af konkurrerende virksomheder, i henholdsvis 2014 og 2021, opnået en størrelse, som betyder at vi er konkurrencedygtige på alle parametre og i stand til, at yde skræddersyede løsninger for vores kunder. Samtidig er vi stadig en virksomhed af en størrelse hvor hierarkiet er fladt og kundekontakten i øjenhøjde.

Vi er meget optaget af at skabe langvarige kunde- og leverandørrelationer. Dette har resulteret i, at vi i dag står på et solidt fundament opbygget gennem årtilange kunderelationer.   

Det samme gør sig gældende angående vores medarbejderstab. Vi har udelukkende faglærte medarbejdere ansat med både lang anciennitet i branchen, samt i vores virksomhed. Dette ser vi, som et yderlige kvalitetsstempel af vores virksomhed.