Sortiment

Sortiment

Svinekød

HB Kødgros markedsfører og sælger hovedsageligt højkvalitet dansk svinekød. Vi tilbyder alle former for udskæringer – lige fra skank til mørbrad. Endvidere har vi et bredt sortiment af spansk Iberico-gris – ”Grisens svar på kobekød”. Frilands og økologisk svinekød kan ligeledes fremskaffes med kort varsel.

Kalvekød

Vores danske kalvekød er 8-12 mdr. ved slagtning og kommer udelukkende fra Himmerlandskød som nøje udvælger og sorterer kalvekødet så kun de bedste produkter ender i køkkener hos vore kunder.

HB Kødgros markedsfører og sælger endvidere hollandsk sødmælks-kalvekød. Vores samarbejdspartner på det hollandske sødmælkskalvekød er slagterikoncernen EKRO, som i en længere årrække været vores garant for exceptionel kvalitet og leveringssikkerhed.

Fjerkræ

Vores fjerkræsudvalg stammer hovedsageligt fra Danmark og Frankrig. I Danmark samarbejder vi med Rokkedahl om salget af velfærdskylling. Rokkedahl er bannerførende indenfor dyrevelfærd, og har formået at producere dansk velfærdskylling, med kort afstand fra gård til slagteri, og med stort fokus på grøn energi i produktionen.

Det franske fjerkræ har i årtier været efterspurgt af de bedste kokke i verden, grundet den kompromisløse fokus på kvalitet. Derfor har vi opbygget et bredt sortiment af fransk fjerkræ, som vi forhandler både som fersk og frostvarer.

Lammekød

Alt vores frosne lammekød er fra New Zealand. New Zealand er, qua de klimatiske forhold og store græssletter, det ideelle sted til opdræt af lam. Dette betyder, at lammet bliver utrolig næringsrigt samt at mørhed og smag er i top. Vi sælger også fersk lam fra den grønne ø Irland samt dansk frilands-lam fra små producenter.

Pålæg og charcuterier

HB Kødgros lagerfører og sælger et bredt udvalg af pålægs- og charcuterier-produkter. I Danmark samarbejder vi tæt med pølsefabrikken Lampe, som gennem årtier har bevidst at fokus på kvalitet betaler sig. I samarbejde med Lampe, har vi også fået udviklet vores egen frankfurter efter vores egen gennemtestede opskrift.

Desuden samarbejder vi med en række internationale producenter af charcuteri. Dvs. at vi kan tilbyde de bedste spanske skinker, de bedste italienske salamier, de bedste belgiske pateer, mv.