Leverandører

Leverandører

Himmerlandskød: 100 % dansk – 100 % nærvær

Vores kød er udelukkende dansk. Dyrene er født og opvokset hos danske landmænd. Dyrene er slagtet i Danmark, og forarbejdet i Himmerland. At vores kød er 100% dansk betyder, at vores dyr ikke udsættes for lange transporter. Udover at højne dyrevelfærden, gavner det også kødets kvalitet.

Vores kunder fremhæver kvaliteten af vores kød, fleksibiliteten og deres faste kontaktperson, der altid er til at snakke med. Himmerlandskød har en god størrelse i forhold til at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Som Danmarks næststørste oksekødsproducent, er vi ikke større end, at den personlige betjening og faglige viden stadig er stærkt forankret og kendetegner hele virksomhedens kultur til glæde for vores kunder. Samtidig er vi en virksomhed i fortsat udvikling, og vi har tilstrækkelig volumen til at betjene større kunder.

Slagter Lampe: Ærligt håndværk – det kan smages

Nøgleordet for vores håndværk, er den gode smagsoplevelse, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi kan ikke lade være med at gøre tingene rigtigt, fordi slagterfaget ligger dybt i os alle sammen. Derfor er det fx stadig håndelaget, der afgør, om farsen har den rigtige konsistens.

Den viden, vi har opsamlet gennem tre generationer, giver pølserne deres helt unikke smag. Vi holder fast i at røge over bøgeflis og ved, at den afsluttende modning ikke må gå for hurtigt eller for langsomt. Vores erfarne slagtere udvælger kødet nøje, for når råvarernes kvalitet og renhed fra starten er høj, er vi sikre på, at du i sidste ende får det bedste produkt.

Glumsø slagtehus: Førsteklasses kødprodukter af dansk oprindelse tilpasset kundernes ønsker og behov

For de to virksomheder, Glumsø Slagtehus ApS og Danish Pork Meat ApS, er kvaliteten en fællesnævner og gennem fælles ejerskab af Henrik Andreasen, supplerer de to virksomheder hinanden på bedste vis. Vi lægger også stor vægt på, at leveringstiden er kort. Det er vores målsætning at kunne levere bestillinger af svinekød fra dag til dag. Begge firmaer har egne lastbiler, som er godkendt til transport af køl og frost, og som kører på Sjælland og til det øvrige land. Virksomheden bruger kun godkendte vognmænd, forklarer Henrik Andreasen, som er femte generation på Glumsø Slagtehus.

Rokkedahl Kylling: Kvalitet siden 1963

Rokkedahl er familieejet og ligger i Nordjylland. Her har vi siden 1963 opdrættet kyllinger med fokus på dyrevelfærd og høj kødkvalitet. I dag er vi tredje generation af familien Rokkedahl, der driver landbruget i landsbyen Kølby mellem Nibe og Løgstør. 

Hos Rokkedahl er vi er stolte af vores nordjyske arv. Vi lever og ånder for at drive landbrug og opdrætte kyllinger. Og vi har aldrig været i tvivl om, at dyrevelfærd og god kødkvalitet følges ad. Vi tror på, at du får den bedste kylling, når vi selv kan stå inde for opvækst, foder, slagtning – og alle de små detaljer, der tilsammen betyder kvalitet på nordjysk. Vi er også bevidste om, hvordan vi giver arven videre. Derfor passer vi godt på økosystemet ved at sørge for en bæredygtig drift. Hver dag vil vi gøre tingene bedre end i går. Ikke mindst når det handler om at passe på naturen, og de ressourcer, som gør det muligt for generationerne efter os, at dyrke jorden.

Kæragergård Grisen: Dyrevelfærd i første klasse

Vores grise er 3-hjertet dyrevelfærdsmærket kvalitetsgris med krølle på halen, og det er vi stolte af. 

Lige fra fødsel til slagtning, lever Kæragergård Grisene under åben himmel, og kan derfor siges at være 100% frilandsgrise. Hver gris kan frit boltre sig på minimum 40 m2 med fri adgang til kølige mudderhuller, frisk vand og foder, og når det er tid til en pause fra at rode rundt med trynen i muldet, kan den søge indenfor i de rummelige tørre og varme halmstrøet hytter. 

Kæragergård Grisen bliver slagtet lokalt på Egtved Slagterhus, som ligger lidt under en time fra Kæragergård. Denne korte køretur er med til at mindske stressniveauet hos grisene, hvilket er bedre for dyrevelfærden og kødkvaliteten, og det kan smages.

Læs mere om Kæragergård grisen her